Fodgænger- og sikkerhedsværn

Beskyt fodgængere mod påkørsel fra trucktrafik med et sikkerhedsværn

Fodgænger og sikkerhedsværn udviklet specielt til truckkørsel

Er du på udkig efter en løsning, der skaber fysisk adskillelse mellem fodgængere og kørende på arbejdspladsen? Så kan et fodgænger- og sikkerhedsværn være det perfekte valg for dig. Det er vigtigt at sikre, at fodgængere er synlige for truckføreren, så der kan undgås påkørsler. Global Safezone tilbyder et bredt udvalg af fodgængerværn i forskellige styrker, der beskytter og guider fodgængere i områder med truckkørsel. Der er også mulighed for at tilkoble vores låge-løsninger til værnet. Vores værn er specielt designet til truckkørsel, og er nemme at montere og rengøre.

Ønsker du implementering af sikkerhedsværn?

Vi tilbyder altid gerne et uforpligtende besøg af din virksomhed, hvor vi gennemgår de nuværende sikkerhedsløsninger. Herefter rådgiver vi om, hvilke løsninger der vil være de mest optimale at implementere i virksomheden. Om det et fodgængerværn, påkørselsværn, pullerter eller måske sikring af pallereoler. Så finder du den bedste løsning hos os.

Du kan se det store udvalg af vores løsninger herunder, og alle fodgænger- og sikkerhedsværn dimensioneres og tilpasses nøjagtigt til din virksomhed og behov.

Link

Første system i verden der kan tilpasses i højden

Det er takket være et nyt koblingssystem, der også giver hidtil uset styrke.

Hvad er et fodgængerværn?

Et fodgængerværn er en sikkerhedsbarriere og et specielt beskyttelsessystem udviklet til truckkørsel.

Et fodgængerværn er særligt egnet til at adskille den gående trafik fra den kørerende, og det mindsker derfor risikoen for påkørsel.

Værnet kan bruges hos enhver produktionsvirksomhed, logistikcenter m.m.

Og vi tilpasser det naturligvis til dine nøjagtige mål og behov.

Hvad er fordelene ved en sikkerhedsbarriere?

Når du fysisk skiller gående og kørende fra hinanden, så sikrer du, at både fodgængere og truckchaufførerne har udsyn til hinanden. Hele tiden.

Hvis en truckfører ikke har mulighed for at se, om der skulle være en fodgænger i nærheden, så er der større risiko for personskader.

Det samme gælder, hvis truckføreren ikke har ordentligt udsyn de steder, hvor trucken skal køres. På den måde er inventar og andre installationer i risiko for, at der vil ske unødvendige skader.

Hos Global Safezone ser vi blandt andet, at utilstrækkelig afskærmning kan medføre, at ben på pallereoler rammes, hvilket mindsker styrken markant.

Få mere information om vores sikkerhedsværn

Er du interesseret i at booke tid til en uforpligtende gennemgang af din virksomhed? Så kontakt os gerne. Derefter aftaler vi et tidspunkt hurtigst muligt for en Safety Walk, hvor vi gennemgår din arbejdsplads’ nuværende sikkerhed. Du har mulighed for at kontakte os på telefon 40 53 28 90, sende en mail til info@globalsafezone.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Test af sikkerhedsbarriere

Få et tilbud på en løsning med fodgængerværn

Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg og en gennemgang af din virksomhed. Den afledte rådgivning ledsages af tegninger og et forslag til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.

Udfyld venligst kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 48 timer.

MTM Protections katalog