MPM protections

MPM protections: Stort udvalg af sikkerhedsudstyr til industrien

Global Safezone tilbyder alt inden for fodgængerværn, påkørselsværn og pullerter der kan være med til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.

Der ydes 24 mdr. produktgaranti fra MPM  på alle produkter

Alle vores løsninger skræddersyes og dimensioneres efter dine mål og ønsker til produktet.

En af fordelene ved vores produkter er, at de alle er energiabsorberende og dermed giver dig 80% færre vedligeholdelsesomkostninger.

Dette da du slipper for eftermaling og eventuel reparation af gulvet.

MPM protections (Multi-Point Measurements) er en afgørende del af moderne ingeniør- og industrielle systemer. Disse beskyttelser spiller en vital rolle i at sikre udstyr, processer og personale ved kontinuerligt at overvåge og reagere på kritiske parametre inden for et system. MPM beskyttelser er især udbredt inden for områder som kraftproduktion, distribution, fremstilling og transport, hvor konsekvenserne af udstyrsfejl eller operationelle afvigelser kan være alvorlige.

MPM beskyttelser baserer sig på et netværk af sensorer, der er strategisk placeret i hele et system for at indsamle data fra flere punkter samtidigt. Disse sensorer er designet til at overvåge forskellige parametre såsom temperatur, tryk, spænding, strøm, flowhastigheder og andre relevante målinger. De indsamlede data behandles derefter i realtid af avancerede kontrolsystemer eller mikroprocessorer for at registrere unormale forhold eller potentielle trusler mod systemets integritet.

Det primære mål med MPM protections er at udløse øjeblikkelige reaktioner eller handlinger, når foruddefinerede tærskelværdier eller alarmbetingelser er opfyldt. Disse reaktioner kan omfatte nedlukning af udstyr, aktivering af backup-systemer, afsendelse af advarsler til operatører eller iværksættelse af nødprocedurer. MPM beskyttelsernes evne til hurtig registrering og respons hjælper med at forhindre katastrofale fejl, minimere nedetid og reducere risikoen for ulykker og sikrer dermed systemets sikkerhed og pålidelighed.

Vil du gerne høre mere?

Hvis du ønsker at vide mere om de enkelte løsninger, kan du læse mere om de specifikke produkter ved at klikke dig ind på kasserne herunder.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg, priser eller hvilken løsning der kunne være den rette for dig.

Vi tilbyder altid gerne en uforpligtende Safety Walk.

Her gennemgår vi dine nuværende sikkerhedsløsninger og kommer med alternativer til, hvordan disse eventuelt kan forbedres med vores løsninger.

Få et tilbud på en løsning med fodgængerværn

Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg og en gennemgang af din virksomhed. Den afledte rådgivning ledsages af tegninger og et forslag til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.

Udfyld venligst kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 48 timer.

MTM Protections katalog